Een nieuwe bank, maar welke kleuren horen daarbij?

Een nieuwe bank, maar welke kleuren horen daarbij?

Als je deze blog leest heb je waarschijnlijk besloten dat het tijd is voor een nieuwe bank. De speurtocht naar de bank die perfect bij je past is begonnen. De bank is één van de belangrijkste zitmeubelen in jouw woonkamer en daarnaast heb je ook nog de bijbehorende verfkleuren, vandaar dat het heel belangrijk is om alle mogelijkheden te onderzoeken. Een moeilijke keuze? Maak je geen zorgen, binnen deze blog bespreken we namelijk alle punten waar jij op moet letten. We gaan op zoek naar het antwoord op jouw vraag: “Welke bank past perfect bij mij en hoe past die bij mijn interieur?”

 

Welke bank past het beste bij mijn interieur?

Smaken verschillen. Ga jij voor een diepe bank waar je heerlijk met hele gezin op kunt ploffen of juist voor een actievere bank die perfect past bij jouw levensstijl. Voordat je gaat kijken naar het comfort, de verschillende stoffen of soorten bekleding, ga je eerst op zoek naar de bank die qua design en ontwerp perfect bij jou past. Hou je bijvoorbeeld meer van een landelijke of industriële look?

 

Warm en landelijk: iets voor jou?

De eerste optie die we graag met je willen bespreken zijn de landelijke banken. Deze hebben een warme en sfeervolle uitstraling. Een groot voordeel van deze bank is dat deze in vrijwel ieder interieur tot zijn recht komt. Zo kan een landelijke bank gecombineerd worden met andere landelijke meubels, maar ook een moderne inrichting. Vaak wordt een landelijke bank gecombineerd met rustgevende kleurtinten zoals wit, grijs of zwart. Deze bank kan dan ook perfect gecombineerd worden met het kleurenpalet van L’Authentique dat perfect aansluit bij deze stijl. Binnen een landelijke stijl gaat onze voorkeur dan ook voornamelijk uit naar natuurlijke materialen zoals Linnen. Dit is een goed voorbeeld van een stof die perfect past bij een mooi interieur en onze verf. Zoek je een heerlijke bank waar je met hele gezin op kunt zitten én die een warme uitstraling heeft? Dan heb je bij deze jouw perfecte bank gevonden!

 

Stoer en industrieel: de perfecte basis  

Een andere optie is meer gericht op de industriële stijl. Deze kenmerkt zich door haar robuuste en trendy karakter en gebruik van een bepaald soort materiaal zoals koper, staal, baksteen en beton. Deze industriële bank wordt in de meeste gevallen gecombineerd met deze materialen en kleuren. 

De industriële bank is dankzij zijn stoere uiterlijk vaak de eyecatcher van de woonkamer. Om deze toch wel moeilijk te plaatsen bank op te nemen binnen uw interieur, raden wij aan om deze bank te combineren met stoere grijs- of staal tinten, maar ook de betonlook verf van L’Authentique. Deze verfkleuren sluiten perfect aan bij de industriële stijl en maken van jouw interieur een mooi geheel. Zoek je een stoere bank met karakter? Dan is een industriële bank dé bank voor jou!

 

Gedurfd maar toch nét dat wat bij jou past

De laatste optie van deze blog is een gedurfde bank die je herkent aan zijn vele kleuren en opvallende uitstraling. Een bank die opvalt en niet altijd volledig opgenomen wordt binnen het interieur. Je mag bij deze bank jouw fantasie de vrije loop laten gaan en doen wat jij mooi vindt. Vroeger werd gezegd dat bepaalde kleurcombinaties vloekten, maar dat is allang niet meer zo. Meestal wordt deze bank gecombineerd met felle kleuren en mooie vormen, echter mag jij doen wat jij bij deze bank vindt passen. Niks is te gek en alles kan met de kleuren van L’Authentique. Ben jij creatief en hou je van kleuren? Dan is een gedurfde bank de perfecte bank voor jou!

 

Hulp of advies nodig bij het uitzoeken van jouw nieuwe bank?

Is jouw bank ook aan vervanging toe of weet je niet hoe je deze moet combineren bij je nieuwe interieur? We helpen je graag met het uitzoeken van de bank die bij jou past. Daarnaast adviseren wij je graag welke verfkleuren bij deze bank past, zodat jij ook de rest van de kamer naadloos kunt laten aansluiten. Neem dan ook gerust contact met ons op via onze socials of info@lauthentique.nl. Laat juist in deze tijd je woonkamer weer stralen!

 

L’Authentique bij Wessels Wonen

Wessels Wonen is trotse dealer van L’Authentique, als enige in de provincie Overijssel. Met meer dan 130 verschillende kleuren in het assortiment is er altijd wel een kleur die bij jou past. Ben je benieuwd naar het aanbod? Bezoek dan onze gloednieuwe webwinkel en raak geïnspireerd!