Grondlak Waterbasis

€ 49,30
Op voorraad
Voor 13.00 uur besteld, vandaag verzonden
SKU
Grondlak Waterbasis

 Rendement: 6 tot 9 m² /Ltr. het rendement is afhankelijk van de applicatiemethode, de kwaliteit van de ondergrond en de vorm van het object.
Verkrijgbaar in 1 – 2,5 Ltr
Verkrijgbaar in alle kleuren van de kleurenkaart van L'Authentique.
Toepasbaar: Binnen.
Spatten reinigen met water.
Overschilderbaar na ca. 3-4 uur.
Bij een lagere temperatuur een hogere luchtvochtigheid zijn bovengenoemde tijden ook langer

Toepassing:
Binnen op ondergronden van hout.

Gebruik:
Oude intacte verflagen reinigen met een Verfreiniger. Zo mogelijk onverdund aanbrengen. Indien nodig met 5% water verdunnen. Voor gebruik goed oproeren, na gebruik verpakking goed sluiten.

Applicatie:
met kwast, lakroller of luchtspuit zo mogelijk onverdund aanbrengen. indien nodig met max. 5% water verdunnen voor gebruik goed oproeren, na gebruik verpakking goed sluiten Voldoet voor professioneel gebruik binnen aan de ARBO

Door het gebruik van natuurlijke pigmenten kunnen kleuren onderling gering afwijken. Zorg voor voldoende verf en gooi altijd restjes verf bij elkaar. Start niet halverwege het schilderen van het oppervlak met een nieuw blik verf. Het uiteindelijk resultaat is sterk afhankelijk van de werkwijze, de hoeveelheid verf die wordt gebruikt en de ondergrond. Een kleurenstaal is slechts een indicatie van de kleur, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.