L'Authentique verf bij Wessels Wonen

Wessels Wonen: dé woonwinkel van Rijssen en omstreken

In het hart van Rijssen vindt u dé woonwinkel van Twente. Of het nu gaat om het inrichten van een specifieke ruimte in uw huis tot het volledig (her)inrichten van uw woning: bij Wessels Wonen bent u aan het juiste adres. Laat uzelf inspireren door onze binnenhuisadviseurs op het gebied van wooninrichting en bekijk welke woonstijl het beste bij u past.

Interieuradvies van Wessels Wonen

Van modern tot landelijk. Van chique klassiek tot industrieel. Wat uw stijl ook is: wij zorgen voor een passend advies en ontwerp. Door middel van moodboards en 3D-tekeningen laten we uw interieur tot leven komen.

Het mooiste interieur met een uitgebreide collectie

Dé woonwinkel in Overijssel: wij zijn een begrip in de regio. Dit komt onder andere door ons persoonlijk, deskundig en eerlijk advies, specialisme op het gebied van interieurstyling, werken met de mooiste merken én een uitgebreide collectie. U kunt bij ons terecht voor interieuradvies voor verschillende ruimten in huis. We vertellen u er graag meer over. In onze sfeervolle showroom vind u de nieuwste kasten, dressoirs, tv-meubels, stoelen, fauteuils, banken en tafels en bijbehorende accessoires. Laat u inspireren of kies voor een design op maat.

Thema: Travel
Theme travel
Thema: Champagne
Theme champagne
Thema: Sailing
Theme sailing
Thema: Sunday Morning
Theme Sunday morning

Onze projecten

Project slaapkamer
Slaapkamer

Meer projecten
Project hobby kamer
Hobby kamer

Meer projecten